Security Drivers over mistgeneratoren tegen woning inbraak

mistgeneratoren tegen woning inbraak

Mistmonster waakt vooral in winkels en bedrijfspanden. Maar beveiligingsexpert Majid heeft er ook een in zijn eigen woonhuis laten plaatsen. Waarom zijn keuze is gevallen op een mistgenerator tegen inbraak? We vroegen Majid naar zijn beweegredenen en ervaringen met mistbeveiliging!


Eerst meer over Majid en zijn bedrijf Security Drivers

Majid zit zelf ook in de beveiligingswereld. Met zijn bedrijf Security Drivers levert hij hooggekwalificeerde directiechauffeurs, securitychauffeurs, persoonsbeveiligers en Maritme security. Daarnaast adviseert en helpt hij particulieren die graag wat meer beveiliging in hun woonhuis zouden willen.


Majid’s vorige anti-inbraaksysteem

Hij neemt niet alleen de inbraak beveiliging bij zijn klanten onder de loep, ook in zijn eigen huis is hij erg kritisch op zijn inbraak alarmsysteem.

“Ik had een ATS systeem uit 2004. Maar als ze binnen komen heb je nog steeds niet het maximale effect. Hij gaat alleen maar loeien en maakt een melding bij de PAC. En dan mag je daarna blij zijn dat de politie ergens na een half uur langs komt, of misschien zelfs helemaal niet.” vertelt hij over zijn vorige inbraak beveiliging “Ik was toe aan een nieuw systeem.”


Een abonnement op een mistgenerator is de toekomst

Hij wilde niet meer afhankelijk zijn van partijen als de politie. Daarom koos hij voor een mistgenerator tegen inbraak, zodat hij een systeem heeft dat ter plekke zelf in actie komt. “Ik heb zoiets van: dat is gewoon de toekomst. Wat je niet ziet kan je ook niet stelen. Dat is jullie motto ook”.

We vroegen Majid meteen hoe hij erover denkt dat Mistmonster een managed service is: “We leven in een abonnementswereld zoals abonnementen op de fiets. Dit is de toekomst, zo’n abonnement” was zijn reactie daarop. “Een beveiligingsleek weet alleen niet dat een abonnement goedkoper is dan pure aanschaf met losse services erachter. Die denken niet aan de meldkamer en onderhoud” merkt hij “Ik wel omdat ik toevallig in die wereld werk”.


Wat Majid ziet in zijn eigen werkveld

“Maar je kan het mensen niet kwalijk nemen omdat ze niet in die wereld zitten”. Hij ziet sowieso vaak gebeuren dat mensen vergeten te investeren in de beveiliging van hun eigen huis. “Soms hebben mensen een duur schilderij aan de muur hangen en dan hebben ze alsnog helemaal geen alarm” vertelt hij erover. En dat terwijl velen 2-3 keer per jaar op vakantie gaan. “Ik vind het niet altijd stroken met wat sommige mensen als waarde thuis hebben”.


“Ik heb het totale pakket”

Hijzelf is in ieder geval blij met zijn Mistmonster mistbeveiliging. “Ik ben zeer tevreden ermee.” Hij heeft het uitgebreide systeem in huis gehaald, inclusief doormelding naar de alarmcentrale en andere extra’s. “Ik heb het totale pakket. Het is gewoon investeren. Als je iets doet, dan moet je het goed doen en niet beknibbelen” vindt Majid “. Ik adviseer Mistmonster nu zelf aan mensen die ik help met beveiliging.”


Meer informatie over mistgenerators tegen inbraak

Zou je graag zelfs eens het effect van een mistgenerator willen ervaren? Of heb je na het lezen van dit artikel sowieso een hoop vragen gekregen over de mistbeveiliging van Mistmonster? We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Wil je dat we met onze demobus langs komen voor een mistdemo? Vraag dan hier een afspraak aan!