Over Mistmonster: het verhaal

We zagen het al jaren gebeuren: alarm installaties die in de praktijk uiteindelijk niets uithalen. Niet omdat ze niet afgaan, maar omdat de opvolging van het alarm niet altijd even soepel verloopt. Je bent tenslotte altijd afhankelijk van externe partijen. Zijn zij niet snel genoeg, of hebben ze op het moment dat jouw alarm af gaat een andere prioriteit? Dan zijn de inbrekers er helaas al vandoor met de buit.

Een zoektocht naar veiligheid

Het gevoel van afhankelijk zijn vindt niemand prettig. Ook wij niet. We zijn daarom een zoektocht naar een systeem waarmee je zelf de regie in handen hebt gestart. De meest wilde ideeën zijn over de tafel gevlogen: van automatische schietsystemen tot brandende lasers. Er waren ideeën genoeg. Effectieve ideeën… Maar erg agressief. We kwamen er maar niet uit.

De mist van Mistmonster

Tot we kennis maakten met mist en het monster waar het vanaf komt. Iets dat zo omvangrijk is dat de kamer te klein wordt voor ongewenste gasten, dat moest het worden! Het Mistmonster was geboren. Tot de dag van vandaag werken we aan een wereld waarin inbrekers al ontmoedigd zijn, nog voordat ze in het buurt van een pand komen.

Kennis maken?

Wil je het Mistmonster ontmoeten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met mistdemonstratie. Het effect van Mistmonster moet je gewoon een keer meemaken.