The Rising Bastards Tattoo & Piercing

Een verandering in het assortiment was voor Joe de aanleiding om zijn inbraakbeveiliging onder de loep te nemen. Niet alleen omdat hij zelf graag meer zekerheid wilde, ook omdat hij van de verzekering extra maatregelen moest nemen.

Joe, eigenaar van The Rising Bastards Tattoo & Piercing: “Ik was op zoek naar extra beveiliging voor de zaak en ik wilde net iets meer dan mijn huidige alarmsysteem. De mistgenerator was voor mij de doorslag. Hierdoor heb ik meer rust. Als je dat niet hebt dan denk je: ze kunnen toch inbreken en alles meenemen. Maar met Mistmonster wordt dat een ander verhaal en kunnen ze niets meer pakken.”

Meer weten over Mistmonster als winkelbeveiliging?

KLIK HIER VOOR EEN AFSPRAAK

Woonhuis, Security Drivers

Naast winkels en bedrijfspanden, installeren we ook Mistmonsters in woonhuizen. Voor Majid is een goed beveiligde woning ontzettend belangrijk voor een veilig gevoel.

Majid, eigenaar van Security Drivers: “Ik geloof erin. Ik heb zoiets van: dat is gewoon de toekomst. Wat je niet ziet kan je ook niet stelen. Dat is jullie motto ook. Ik heb het totale pakket. Ik heb zoiets van: dan investeer ik ook meteen goed. Als je iets doet, dan moet je het goed doen en niet beknibbelen. Ik ben zeer tevreden ermee.”

Lees hier het volledige artikel over Majid’s ervaringen met mistbeveiliging.

Meer weten over Mistmonster in een woonhuis?

KLIK HIER VOOR EEN AFSPRAAK

B Glamour Concept Store

In onze hoofdstad bij B Glamour Concept Store: een moderne hippe kledingwinkel; is een Mistmonster mistmachine geplaatst ter bescherming van de waardevolle kleding in de winkel.

Miranda (eigenaresse): “Ik vind het echt een geweldige oplossing zo’n Mistmonster. Binnen enkele tellen zien inbrekers echt geen hand meer voor ogen. Het effect is verbluffend, ik geloof dat dit echt werkt. De mannen van Mistmonster hebben alles zeer zorgvuldig en vakkundig geïnstalleerd en uitgelegd. En met de Mistmonster app op mijn telefoon kan ik mijn eigen Mistmonster altijd en overal eenvoudig bedienen”.

Dankjewel Miranda! We hopen dat je je enthousiasme deelt met vele anderen zodat ons Mistmonster ook over hun waardevolle spullen kan waken.

Wil je ook zo’n Mistmonster in je winkel? Wij komen graag langs voor gratis demonstraties.

KLIK HIER VOOR EEN AFSPRAAK