Mistmonster wordt in veel verschillende situaties ingezet. Voor elke situatie is er een passende oplossing. Lees hier hoe de Mistmonster Mistgeneratoren in de praktijk wordt ervaren.

B Glamour Concept Store

In onze hoofdstad bij B Glamour Concept Store; een moderne hippe kledingwinkel; is een Mistmonster mistmachine geplaatst ter bescherming van de waardevolle kleding in de winkel.

Miranda (eigenaresse): ‘Ik vind het echt een geweldige oplossing zo’n Mistmonster. Binnen enkele tellen zien inbrekers echt geen hand meer voor ogen. Het effect is verbluffend, ik geloof dat dit echt werkt. De mannen van Mistmonster hebben alles zeer zorgvuldig en vakkundig geïnstalleerd en uitgelegd. En met de Mistmonster app op mijn telefoon kan ik mijn eigen Mistmonster altijd en overal eenvoudig bedienen’.

Dankjewel Miranda! We hopen dat je je enthousiasme deelt met vele anderen zodat ons Mistmonster ook over hun waardevolle spullen kan waken.

Wij komen graag langs voor gratis demonstraties.

Wil je ook zo’n Mistmonster in je winkel? Klik hier voor een afspraak

Dagbladhandel Chabo

Vandaag een winkeleigenaar geholpen in België.

Bij de laatste inbraak is zijn volledige sigaretten voorraad meegenomen.

Sigaretten zijn nog steeds een gewild product bij inbrekers. Sigaretten zijn makkelijk mee te nemen en te verhandelen.

Mistmonster Mistgeneratoren heeft daarom bij deze klant een mistgenerator geplaatst. Binnen een paar seconden is de ruimte gevuld met een droge beveiligingsmist.

Na de testuitstoot had de winkeleigenaar een glimlach op zijn gezicht… Die slaapt goed vannacht !!!