Hoe werkt mistbeveiliging?

Het effect van een mistgenerator

Hoe werkt een Mistmonster mistgenerator precies? Laten we het eerst hebben over het effect. De plotselinge mistuitstoot van een mistgenerator laat criminelen schrikken. Binnen een paar seconden is de ruimte gevuld met een verblindende mist. Door een zicht van nog slechts 10-25 centimeter is zijn enige prioriteit om zich zo snel mogelijk uit de voeten te maken en naar buiten te komen. Met lege handen wel te verstaan!

Onschadelijke mistuitstoot

Nu het technische verhaal. Een Mistmonster is een compact en subtiel kastje dat we installeren in de te beveiligen ruimte. Deze gebruikt een speciale mistvloeistof dat mistuitstoten mogelijk maakt. De verneveling van de vloeistof zorgt voor een dichte mist die lang blijft hangen. En die vloeistof? Die is geheel onschadelijk! Je pand, je spullen, je apparatuur en ieders gezondheid blijft onaangetast.

Effectief en preventief

Mistmonster werkt niet alleen effectief, maar ook preventief. Professionele criminelen kennen de kracht van mistbeveiliging en kiezen liever een gemakkelijker doelwit uit. Na de installatie van de mistgenerator, ontvang je een mistbeveiliging sticker voor op het raam. Zo weet iedereen dat je pand beveiligd is met een Mistmonster.

Krijg meldingen over de status van je Mistmonster

Is de vloeistof bijna op? Dan ontvang je op tijd een melding. We monitoren je mistgenerator 24/7, zodat je altijd zeker bent van een mistuitstoot wanneer dat nodig is. Met de Mistmonster app check je overal, snel en simpel wat de status is. Want dat is het uitgangspunt voor de bediening van je beveiliging: optimale controle en bedieningsgemak. En bovenal: veiligheid en vertrouwen!

Instelbaar weekschema: altijd en overal volledige controle

Mistmonster heeft de aansturing gemaakt zoals we hem zelf zouden willen gebruiken. Bovenal veilig, maar daarnaast ook snel en makkelijk toegankelijk via een breed scala aan communicatieapparatuur. Met handige extra functies stel je Mistmonster zo in dat hij nog meer werk uit handen neemt. Denk aan een instelbaar weekschema.