Gecertificeerd en volgens Europese normen

REQ-gecertificeerde mistgeneratoren

Als specialist in mistbeveiliging weten we als geen ander waar mistbeveiliging aan moet voldoen. De mistgeneratoren van Mistmonster zijn gecertificeerd volgens de strenge Europese productnormen voor mistbeveiliging en in Nederland erkend.

 

Veiligheid gegarandeerd

Wij garanderen dat je Mistmonster correct is geïnstalleerd. Je loopt dus nooit risico op schade of besmetting van je apparaten of inboedel bij een mistuitstoot. Onze Mistmonster mistmachines zijn door ASB Security uitvoerig getest als beveiliging voor veel verschillende gevoelige materialen, zoals hoogwaardige kleding, consumentenelektronica en communicatie-apparatuur.

 

100 procent gegarandeerde uitstoot bij calamiteiten

Hoe weet je dat je beveiliging werkt wanneer het er op aan komt? Daarvoor biedt Mistmonster ‘Sleep Well Warranty’, ook wel SWW. Onze monitoringservice checkt je Mistmonster iedere 45 seconden op actiebeschikbaarheid. Zo heb je niet alleen beveiligingsapparatuur in uw bedrijfspand of huis, maar ook de garantie dat die altijd werkt bij calamiteiten.

 

De brandweer en politie raden mistbeveiliging aan

Onze alarmcentrale brengt zowel u als de brandweer op de hoogte, dit laatste om te voorkomen dat de brandweer onnodig uitrukt. De Nederlandse brandweer en politie zien mistbeveiliging overigens als een positieve ontwikkeling in de strijd tegen criminelen. Sterker nog: ze bevelen het net als de meeste Nederlandse verzekeraars aan een mistgenerator toe te voegen aan je beveiliging.