Mistmonster, je nieuwe vriend

LAAT CRIMINELEN SCHRIKKEN EN ONMIDDELIJK WEER VERTREKKEN

Waarom mistbeveiliging?

Heb je ooit te maken gehad met een inbraak over overval? Dan herinner je je vast de praktische, financiële en emotionele gevolgen als de dag van gisteren. Het is voor zowel ondernemer als particulier een nachtmerrie. Mistmonster voorkomt deze gevolgen en gaat ter plekke de strijd aan met de indringer.

 

Mistmonster komt ter plekke in actie

Mist is een uiterst effectieve manier van beveiligen. Het effect van een plotselinge mistuitstoot laat schrikken. Criminelen worden verrast. Door mistbeveiliging eindigen al hun acties onmiddellijk, omdat ze helemaal niets meer kunnen zien. Binnen een paar seconden is de ruimte met een oogverblindende mist gevuld en is de ongewenste gast weer vertrokken!

 

Effectief en preventief

Mistmonster werkt niet alleen effectief, maar ook preventief. Professionele criminelen kennen de kracht van mistbeveiliging en kiezen liever een gemakkelijker doelwit uit. Na de installatie van de mistgenerator, ontvang je een mistbeveiliging sticker voor op het raam. Zo weet iedereen dat je pand beveiligd is met een Mistmonster.

 

Mistmonster: voor iedereen toegankelijk

Geen plek is voor Mistmonster te gek: van appartement tot villa en van winkel tot magazijn. Mistmonster werkt zowel autonoom als in combinatie met een bestaand alarmsysteem en is daarmee geschikt voor elke situatie.

En de installatie? De Mistmonster mistgenerator is in een mum van tijd geïnstalleerd. We spreken samen een dagdeel voor de installatie af, waarna je mistgenerator direct operationeel is.

Mistgenerator