Er is ingebroken in mijn bedrijfspand: wat moet ik doen?

inbraakbeveiliging bedrijfspand & inbraak bedrijf

Eén van je grootste angsten is nu realiteit: een inbraak in je bedrijfspand. Tijd om snel te handelen en kritisch naar je inbraakbeveiliging te kijken om de zwakke plekken te lokaliseren. Inbraken zijn helaas niet ongewoon. Maar liefst 40% van ondernemers krijgt te maken met een inbraak bij hun bedrijf.

Een inbraak kan veel emotionele en fysieke schade met zich meebrengen. Waardevolle spullen zijn gestolen, je vertrouwen is ver te zoeken en één vraag blijft hangen: waar is het misgegaan?

 

DE EERSTE STAPPEN NA EEN INBRAAK

De eerste stap die je moet zetten is simpel: doe aangifte bij de politie. Zo kun je alles op alles zetten om de daders te vinden. Hiervoor hoef je niet 112 te bellen maar kun je direct contact opnemen met je lokale politiebureau via 0900-8844. Heb je camera’s in je bedrijfspand hangen voor extra inbraakbeveiliging? Perfect, dan kan de politie deze beelden gebruiken. Let wel op dat de beheerders van het pand hier toestemming voor moeten geven.

 

Schakel je verzekeraar in

Nadat je aangifte hebt gedaan kun je contact opnemen met je verzekeraar, zij hebben een officiële aangifte nodig. Maak dit proces gemakkelijker door een lijst op te stellen van de verloren producten. Altijd braaf al je bonnen bewaard? Dit helpt enorm! Wist je dat je een voordeligere verzekeringspremie kan krijgen bij gebruik van een mistgenerator als inbraakbeveiliging?

 

Schade na inbraak bij je bedrijf

Nu is het tijd om de eventuele schade te herstellen na de inbraak bij je bedrijf. Ramkraken en plofkraken zijn tegenwoordig aan de orde van de dag, dit betekend veel schade. In sommige gevallen komt de bedrijfsvoering zelfs plat te liggen. Het is daarom essentieel om direct actie te ondernemen en contact op te nemen met de juiste bedrijven.

 

VOORKOM INBRAKEN BIJ JE BEDRIJF

Herhaalinbraken zijn alles behalve ongewoon. Inbrekers weten waar ze moeten zijn en hopen dat jij geen nieuwe maatregelen treft. Natuurlijk ga jij meteen aan de slag om het veilige gevoel terug te winnen met nieuwe inbraakbeveiliging. Lees hier 15 handige inbraakpreventie tips, vele hiervan kun je direct toepassen. Ondanks je bestaande inbraakbeveiliging toch een inbraak bij je bedrijfspand? Dan weet je dat het tijd wordt voor echte veiligheid en zekerheid.

 

Investeer nu in je inbraakbeveiliging

Het laatste waar je op dit moment over na wilt denken is natuurlijk extra uitgaven. Toch is dit het juiste moment om je inbraakbeveiliging te verhogen. Op zoek naar een systeem dat voorkomt dat inbrekers er met de buit vandoor gaan? Dan is een mistgenerator de perfecte oplossing. Een mistgenerator spuit binnen enkele seconde de gehele ruimte vol met een oogverblindende mist. Het zicht is hierdoor tussen de 10-25 cm. De inbreker kan niets anders dan zo snel mogelijk, met lege handen, weg proberen te komen.

 

DE VOORDELEN VAN EEN ABONNEMENT

Nu je de opties voor een verbeterde inbraakbeveiliging kent is het tijd voor keuzes. Grote investeringen zijn niet nodig. Zo biedt Mistmonster een gunstige optie: een abonnement met mistgarantie beginnend bij 69,- per maand. Bovenop de financiële voordelen krijg je nog veel extra’s!

 

Geen extra schade na inbraak

Inbraak bij een bedrijf gaat gepaard met veel schade, zoals je helaas zelf hebt ondervonden. Traditionele inbraakbeveiliging voorkomen vaak niet dat de inbrekers er met een flinke buit vandoor gaan. Dat kan anders.

Een REQ-gecertificeerde mistgenerator schrikt inbrekers niet alleen af, het desoriënteert ze zodanig dat ontsnappen het enige doel is. Angst voor schade door de mistgenerator hoef je niet te hebben. Je pand en apparatuur blijven compleet intact aangezien de mist niet schadelijk is voor mens, dier en (technische) goederen.

 

Mistgarantie & inbraakbeveiliging

De SWW ‘Sleep Well Warranty’ van Mistmonster biedt naast een voordelig abonnement volop extra’s:

  • 100% mistgarantie: iedere 45 seconde checkt onze monitorservice op actiebeschikbaarheid.
  • 24/7 telefonische ondersteuning
  • Onderhoud door een gecertificeerde monteur
  • De Mistmonster app. Via de app kun je zelf een weekschame instellen en weet je ten alle tijden de status van je gloednieuwe mistgenerator.

Dat is nog eens met een gerust gevoel afsluiten ‘s avonds.

 

Klaar om echte te stappen te nemen voor de inbraakbeveiliging van je bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Dan kijken wij samen wat de beste oplossing is voor jou!

 

Mistgenerator zelf ervaren