Beleef de Mistmonster Mist Experience bij Staples Eindhoven op 9 en 10 maart 2018

Wilt u ook de Mistmonster Mist Experience beleven? Kom dan naar Staples Eindhoven. We staan vrijdag 9 maart van 13:00u-20:00u en zaterdag 10 maart van 10:00u-16:00u op de parkeerplaats van Staples, Ekkersrijt 7101 te Son/Eindhoven. Interesse? Lees de tekst hieronder.

 

Mistmonster, uw nieuwe vriend

LAAT CRIMINELEN SCHRIKKEN EN ONMIDDELLIJK WEER VERTREKKEN

Het is voor u, als ondernemer of particulier, een nachtmerrie om te maken te krijgen met een inbraak, ramkraak of overval. Mistmonster weet hoeveel impact de praktisch, financiële en emotionele gevolgen hiervan kunnen hebben. Daarom gaan we samen met u de strijd aan om uw pand te bewaken!

 

Altijd een passende oplossing

Mist is een uiterst effectieve manier van beveiligen. Het effect van een plotselinge mistuitstoot laat schrikken, criminelen worden verrast. Door mistbeveiliging eindigen al hun acties onmiddellijk, omdat ze helemaal niets meer kunnen zien. Binnen een paar seconden is de ruimte met een oogverblindende mist gevuld en is uw ongewenste gast weer vertrokken!

 

Gemakkelijk inzetbaar

Geen plek is voor Mistmonster te gek: van appartement tot villa en van winkel tot magazijn. Mistmonster werkt geheel autonoom en kan altijd worden ingezet voor uw specifieke situatie. Er zijn ook mogelijkheden beschikbaar om hem aan uw het huidige alarmsysteem te koppelen.

 

Voor iedereen toegankelijk

Bij Mistmonster heeft u geen last van hoge investeringskosten! Wij bieden 100% SWW mistgarantie en 24/7 mistbewaking als een abonnement, met lage maandelijkse kosten. Door het all-inclusief pakket komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

Mistmonster Mist Experience

Beleef de Mistmonster Mist Experience op:

  • Vrijdag 9 maart 13:00-20:00
  • Zaterdag 10 maart 10:00-16:00

Op het parkeerterrein van StaplesEkkersrijt 7101 te Son/Eindhoven.