REAAL RAADT AAN:

MISTGENERATOR ALS INBRAAKPREVENTIE

 

Je steekt toch niet je hart en ziel in je bedrijf om vervolgens al je inspanningen in rook op te zien gaan? Inbraak is helaas een veelvoorkomend probleem. Ruim 40% ondernemers wordt (soms meerdere keren per jaar) getroffen, met een grote impact op de bedrijfscontinuïteit als gevolg.

Verzekeraars zijn van mening dat ondernemen leuk moet blijven. Ondanks dat ze in het geval van inbraak (een groot deel van) de materiële schade vergoeden, blijft een inbraak hoe dan ook ontmoedigend en ingrijpend.


Reaal’s preventieplatform voor ondernemers

Verzekeraar Reaal raadt een mistgenerator sterk aan als preventieve oplossing tegen inbraak. Mistmonster, onderdeel van ASB Security, werkt daarom samen met Reaal’s Bedrijfswacht om het inbrekers voortaan onmogelijk te maken.


Hoe werkt een mistgenerator?

Inbraakpreventie met een mistgenerator: hoe werkt dat precies? De Mistmonster mistgenerator vult bij een poging tot inbraak de volledige ruimte binnen een paar seconden met mist. Deze verblindende mist belemmert het zich zodanig, dat criminelen schrikken en vluchten. Zonder buit.


Reaal Bedrijfswacht

Benieuwd naar de andere samenwerkingen en continuïteitsdiensten van Reaal’s Bedrijfswacht? In de onderstaande video maak je kennis met alle partners van Reaal:

Reaal-verzekeraar-mistgenerator