Piercingshop over inbraak beveiliging met een mistgenerator

Hoeveel lekkerder slaap je met Mistmonster inbraak beveiliging in je winkelpand? We hebben Joe van The Rising Bastards Tattoo & Piercing gevraagd naar zijn ervaringen met inbraak beveiliging met een mistgenerator. Want hoe bevalt het hem tot nu toe?


Eerst wat over The Rising Bastards

The Rising Bastards is een tattoo & piercingshop in hartje Nijmegen. De tattoo artists van The Rising Bastards zijn gespecialiseerd in de meest uiteenlopende stijlen: van Oosters tot Old school, van New school tot Horror en alles ertussenin. Naast het zetten van tattoos, lopen er ook dagelijks klanten met een nieuwe piercing naar buiten.


Inbraak lag op de loer

En die piercings? Die waren voor Joe een belangrijke aanleiding om te gaan voor Mistmonster. “Gelukkig heb ik zelf nog geen inbraken gehad, maar de winkeliers om ons heen wel” vertelt Joe “Wij zijn zelf recent overgestapt van normale sieraden naar exclusieve sieraden. Ik hoorde al in de wandelgangen dat mensen door begonnen te krijgen dat we diamanten verkochten. Waardoor ik in eens iets minder goed sliep”.

“Als dat nu al op de straten gezegd wordt. Dan zal het niet lang meer duren tot ze (de inbrekers) het gaan proberen”. Voor Joe dus reden genoeg om zich te gaan oriënteren in aanvullende inbraak beveiliging. “Ik was op zoek gegaan naar extra beveiliging voor de zaak en ik wilde net iets meer dan mijn huidige alarmsysteem” vertelt hij.


Joe’s verzekering over inbraak beveiliging

De verzekering wilde dat Joe rampalen liet monteren voor zijn winkelpand.  “Maar dat kost zoveel geld en moeite om dat goed voor elkaar te kunnen krijgen. Ook met de gemeente. Dus die optie verviel eigenlijk al snel” licht Joe erover toe.

“Een vriend van mij heeft hetzelfde probleem gehad en is toen ook gegaan voor mistbeveiliging. Die vriend zei dat hij veel meer rust had en dat de verzekering het accepteerde. Dus ik dacht: dan zal dat bij mij ook geaccepteerd worden.”

Dat was het geval: Joe’s verzekering accepteerde de extra inbraak beveiliging in de vorm van een Mistmonster mistgenerator als een volwaardig alternatief. Een alternatief dat zeker zo effectief is als een rampaal of rolluik.


Meer rust met een mistgenerator: “Ze kunnen niets meer pakken”

“De mistgenerator was voor mij dus de doorslag. Als je dat niet hebt dan denk je: misschien kunnen ze toch inbreken en alsnog alles meenemen. Maar met Mistmonster wordt dat een ander verhaal”. Joe benoemt het zelf al: “Ze kunnen niets meer pakken”. Zelfs in het geval dat ze toch nog binnen komen, zijn de vitrines en piercing veilig: “Hierdoor heb ik echt meer rust”.

Joe gaf dan ook aan sinds de installatie van zijn Mistmonster heerlijk geslapen te hebben. Heel erg fijn om te horen! In de toekomst wil Joe zijn inbraak beveiligingssysteem nog uitbreiden met twee alarmsensors.


Meer informatie over inbraak beveiliging met een mistgenerator?

Ben je na het verhaal van Joe nieuwsgierig geraakt naar de details en mogelijkheden van een Mistmonster abonnement? We komen graag bij je langs met onze demo bus. Vraag vrijblijvend een demo aan via deze link of neem contact met ons op.

Wil je meer zien van de tattoo’s en piercings die The Rising Bastards zet? Bekijk dan hun website of Facebookpagina.