Wat is de toegevoegde waarde van beveiliging met Mist?

“Wat is de toegevoegde waarde van beveiliging  met mist, ik heb toch al een alarmsysteem.”, deze vraag wordt ons zo nu en dan gesteld.

Functie van het alarmsysteem

Het alarmsysteem is bedoeld om vast te stellen of er sprake is van een inbraak en meldt deze inbraak door naar de meldkamer. Eenmaal binnengedrongen gaat een inbreker rustig zijn gang en vergaart deze, al dan niet gestoord door een sirene en of een hinderlijk flitslicht, zijn buit. Van deze laatste 2 maatregelen trekken deze ongewenste gasten zich steeds minder aan, immers op het moment van inbraak is de kans gering dat er iemand op tijd aanwezig is om ze te stoppen. Het duurt het in de praktijk dan ook enige tientallen minuten voordat opvolging ter plaatse is. Dit geeft de inbreker voldoende ruimte ongestoord zijn slag te slaan en op tijd te vertrekken.

Met mist koopt u tijd!

In de periode tussen de detectie van de inbraak door het alarmsysteem en het moment dat de opvolging arriveert is de mistmachine het ultieme wapen om verdere actie van inbreker tegen te gaan. Zodra de inbraak wordt gedetecteerd wordt de ruimte binnen enkele seconden met dichte mist gevuld en heeft de inbreker geen zicht meer op de waardevolle goederen en zal zeer snel het pand willen verlaten.

De ruimte zal in de regel 20-30 minuten gevuld blijven met mist waarmee waardevolle tijd ‘gekocht’ is voor de alarmopvolger (bewaking of Politie).

Toegevoegde waarde van Mist

De mistmachine complementeert uw huidige alarm- en videosysteem en voorkomt dat de inbreker verder zijn gang zal gaan. Resultaat minder schade, minder derving van inkomsten, meer in control en een snellere hervatting van uw bedrijfsprocessen.

Daarbij gaat zal bij de toepassing van een mistmachine ook een preventieve werking uitgaan, de potentiële inbreker zal uw deur eerder voorbij gaan.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten, u heeft al een mistmachine vanaf € 1,00 per dag, compleet met meldkamer, App en 24/7 support.

Is uw beveiliging compleet?

Heeft u het idee dat dit niet het geval is, neem vrijblijvend contact op via info@mistmonster.nl of 040-266 26 43. Indien gewenst bezoeken wij u zonder enige verplichting en kunt u een live mistdemonstratie bijwonen in onze Mistmonster demobus.

Extra info is beschikbaar op mistmonster.nl.

 

Tot en met 1-7-2018 geldt de aanbieding vanaf € 1,00 per dag.