Nieuwe samenwerking: Mistmonster sluit zich aan bij het OPTIEKadviseurs® serviceplatform

ASB Security – de beveiligingsspecialist achter Mistmonster – sluit zich aan bij het serviceplatform van OPTIEKadviseurs®.

Buiten de beveiliging van je winkelpand, komt er natuurlijk nog veel meer kijken bij het ondernemen in de detailhandel.  In de optiekbranche is dat niet anders. OPTIEKadviseurs® helpt zelfstandige opticiens dan ook flink op weg met hun optiekwinkels.

Hoe ze dat doen? OPTIEKadviseurs® brengt de kennis en kunde van optiek adviesdiensten samen op één platform. Zo vind je als optiek ondernemer snel de informatie die je nodig hebt en kom je eenvoudig in contact met specialistische optiek adviseurs.

Wat je vraag als zelfstandige opticien ook is: OPTIEKadviseurs® heeft maar één doel voor ogen. En dat is jou helpen aan de juiste adviezen en informatie om je Optiek te laten groeien. Van Marketing & Media tot Werving & Selectie: alle aangesloten specialisten en adviseurs hebben ruime kennis en ervaring in hun vak.

Beveiligingsadvies voor zelfstandige opticiens

ASB Security sluit zich ook aan bij deze groep adviseurs om zelfstandige opticiens te adviseren in de beveiliging van hun winkelpand.

Het komt tenslotte nog te vaak voor dat (zelfstandige) optiekzaken slachtoffer zijn van ramkraken. Met flinke schade als gevolg. Tientallen monturen en zonnebrillen die vervangen moeten worden. Een interieur dat stuk geslagen is. En dan hebben we het nog niet gehad over de emotionele weerslag.

OPTIEKadviseurs® en ASB Security gunnen de zelfstandige opticien een goede nachtrust en willen niets liever dan deze scenario’s voorkomen.

Dankzij de samenwerking met OPTIEKadviseurs®, vervalt nu het eigen risico bij inbraak als je een Mistmonster® in je winkel hebt en gebruik maakt van het OPTIEKadviseurs® Verzekeringspakket.

Mistmonster: wat je niet ziet, kan je ook niet meenemen!

Het Mistmonster van ASB Security beschermt je kostbare producten en interieur. In het geval van een inbraak vult het Mistmonster uw winkelpand met verblindende mist en jaagt de inbreker ter plekke weg. Nog voordat hij buit heeft kunnen maken.

Het Mistmonster werkt zo effectief (en preventief) dat het systeem in veel gevallen ook volstaat in plaats van een rolluik. Het vervangt dan ook eventuele rolluik-plicht dat opgelegd is door de verzekering.

Goed om te weten: Mistmonster werkt zowel op zichzelf staand, als in combinatie met een huidig alarmsysteem.

Optiek- of beveiligingsadvies nodig?

Meer weten over hoe je inbrekers op afstand houd? Of ben je een zelfstandig optiekondernemer en wil je advies over andere zaken? Ga dan naar www.optiekadviseurs.nl of neem contact op met Mistmonster (door ASB Security).