Mistgenerator in de winkel verjaagt inbrekers

Wilt u voorkomen dat criminelen uw koopwaar stelen? Dan kunt u een mistgenerator in uw winkel plaatsen. Deze vult uw pand bij een inbraak met een oogverblindende mist. Interesse? Lees de tekst hieronder, of neem direct contact op met Mistmonster.

Inbraak: meer dan vervelend

Een inbraak in de winkel is een vreselijke ervaring. Uw pand beveiligen met een alarm is meestal niet voldoende om inbrekers af te schrikken. Criminelen gebruiken steeds meer geweld om winkels binnen te dringen. Het aantal plof- en ramkraken stijgt en reguliere beveiligingsmethodes hebben hier geen antwoord op. Het extreme geweld veroorzaakt enorme schade aan het pand. Als criminelen binnen zijn, hebben ze maar weinig tijd nodig. Vaak zijn ze al met de buit vertrokken, voordat de hulpdiensten ter plekke zijn.

Schade beperken

Een mistgenerator in de winkel kan niet voorkomen dat inbrekers uw pand binnendringen. Gelukkig kan mist wél voorkomen dat ze buit maken. Als uw alarm afgaat, vult de mistmachine de ruimte met een dichte mist. Daardoor kunnen indringers niets meer zien en niets meer stelen. Inbrekers hebben geen tijd om waardevolle spullen op de tast te gaan zoeken. Ze zullen vluchten en de financiële schade blijft beperkt.

Sommige ruimtes in uw winkel zijn makkelijker te bereiken dan andere. Wij raden u aan om een mistgenerator te plaatsen in de ruimte waar inbrekers (waarschijnlijk) als eerste binnenkomen. Zo ontmoedigt u indringers direct. Eventueel plaatst u extra mistgeneratoren in ruimtes met veel waardevolle spullen.

Combineren mistgenerator in de winkel met andere alarmsystemen

Mistbeveiliging kan op zichzelf functioneren als inbraakbeveiliging, inclusief doormelding naar de meldkamer en hulpdiensten. De mistgenerator wordt dan gekoppeld aan bewegingssensoren, die de mist activeren. Mistgeneratoren combineren met andere alarmsystemen is ook mogelijk. Bijvoorbeeld met beveiligingscamera’s en magnetische sensoren op ramen en deuren.

Wilt u meer weten over mistbeveiliging in uw winkel?

Neem dan contact op met Mistmonster. U kunt bellen naar +31 (0)40 262 23 22 of mailen naar info@mistmonster.nl. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan ons contactformulier in.