Ervaar mistbeveiliging bij Hoppenbrouwers open dag

open-dag-mistmonster-mistgenerator-mistbeveiliging

 

Mistmonster staat zondag 8 Maart met de demobus bij Hoppenbrouwers in Best. Van 10:00 tot 14:00 uur geven we mist demonstraties en krijg je de kans de kracht van beveiliging met een mistgenerator zelf te ervaren.


Open dag bij Hoppenbrouwers: “Waar Techniek Leeft”

Bij Hoppenbrouwers maken ze het leven een stuk makkelijker dankzij techniek. Daar zijn ze trots op! Om iedereen te laten zien wat er zo mooi is aan techniek, wat er mogelijk is met techniek en hoe leuk het is om te werken in de techniek organiseren ze een open dag.

Het thema van dit jaar? “Waar Techniek Leeft”

Of je nu in een ziekenhuis bent, in een fabriek, op een bouwplaats of gewoon thuis: overal hebben we te maken met techniek. Automatisering maakt productieprocessen een stuk efficiënter in fabrieken en inmiddels zijn er een tal aan elektronische beveiligingsoplossingen. Kunnen we anno 2020 nog wel zonder techniek? Waarschijnlijk niet!


Ben je er zondag bij?

Mistmonster neemt je 8 maart mee in de wereld van de beveiligingstechniek. Ervaar zelf hoe mistbeveiliging inbrekers het leven zuur maakt door zelf in de mist van de mistgenerator te staan.

Lees hier alvast hoe mistbeveiliging inbrekers effectief buiten de deur houdt.

Locatie: Hoppenbrouwers Techniek Best
Adres:  I.B.C-Weg 6, 5683PK Best
Tijden: 10:00 tot 14:00 uur

Heb je 8 maart iets anders te doen? Maar zou je wel graag willen ervaren waarom mistbeveiliging zo goed werkt tegen inbraak? Plan dan kosteloos een mistdemo bij jou op locatie in op deze pagina.


Over Hoppenbrouwers Best

Geen betrouwbare beveiliging zonder goede installateurs: Hoppenbrouwers Best is gespecialiseerd in het installeren van uiteenlopende technieken. Denk aan beveiliging, elektrotechniek en onderhoud. De open dag is voor jong en oud: er is van alles te beleven. Je meld je (geheel kosteloos) aan voor de open dag op de website van Hoppenbrouwers zelf.

 

Mistgenerator zelf ervaren