Laat mistgenerator inbraak beveiliging residu achter?

mistgenerator beveiliging residu

We krijgen de vraag regelmatig: is de mist van een mistgenerator wel veilig? En laat deze vorm van inbraak beveiliging geen residu achter? In deze blog gaan we dieper in op de mistvloeistof van Mistmonster. Want is de mist schadelijk voor je interieur?


Mistgenerator inbraak beveiliging: gewoon veilig!

Laten we direct tot de kern komen: de mist van een Mistmonster mistgenerator is op geen enkele manier schadelijk. Het laat geen stof of ander residu achter en is volledig veilig voor mens en dier. Zelfs elektronica en gevoelige materialen zoals delicate stoffen blijven bij een mistuitstoot onaangetast.


…Maar blijf wel kritisch met mistgenerators

Toch is het absoluut geen onnodige vraag of een mistgenerator residu achterlaat. Sterker nog: het is belangrijk om erop te letten bij de aanschaf van mistgenerator beveiliging. Er zijn namelijk – vaak goedkopere – mistgeneratoren op de markt waarvan de mistvloeistof wel nog residu achterlaat. Al zien we deze gelukkig steeds minder vaak voorbij komen.

In een tijd waarin ramkraken toenemen, wil je wel inbraakbeveiliging waar je van op aan kan. Eentje die juist schade voorkomt, in plaats van oplevert. Zolang de mistgenerator, de leverancier en installateur netjes gecertificeerd zijn, ben je er over het algemeen van verzekerd dat de mistvloeistof je inboedel en gezondheid niet aantast. Goed om kritisch te zijn dus!


De Mistmonster mistgenerator: uitvoerig getest door ASB Security

Kritisch waren wijzelf zeker bij het ontwikkelen van de Mistmonster mistgenerators. We zijn bij ASB Security lang bezig geweest met het uitkiezen van de meest optimale mistvloeistof en vernevelaars. Niet alleen om de meest kleine mistdeeltjes – met als gevolg een ondoordringbare mist – te creëren. Ook om de veiligheid te waarborgen.

Daarom hebben we de meest uiteenlopende materialen blootgesteld aan de mist.  Consumentenelektronica, communicatieapparatuur en zelfs verfijnde kleding: ze zijn allemaal bedolven door onze mistgenerator.


En getest door klanten zelf

We hebben het effect van Mistmonster zelfs recent nog getest bij een optiek die inmiddels klant bij ons is. De eigenaar wilde 100% zeker weten dat de mist niets achterlaat op de monturen en heeft er een aantal meegenomen in de Mistmonster demobus.

Het resultaat van al deze onderzoeken? De mistvloeistof van Mistmonster is echt veilig, was de conclusie. En de monturen van de opticien? Die konden gewoon weer netjes onaangetast terug de winkel in, zonder afstoffen.


Hulpdiensten & verzekeraars adviseren mistgenerator beveiliging

Daarnaast is het goed om te weten dat de politie en brandweer mistgenerator beveiliging aanmoedigen. Zij zien hoe effectief mistbeveiliging is in het gevecht tegen inbraak. Zolang mistgenerators voldoen aan alle richtlijnen, zijn deze hulpdiensten er zeker een voorstander van.

Ook verzekeraars zijn te spreken over beveiliging met een mistgenerator. Sommigen verlagen zelfs je premie als je in het bezit bent van een mistgenerator! En waarom zouden ze iets wat juist alleen maar meer te vergoeden schade oplevert aanbevelen? Juist ja: dat zouden ze nooit doen. Juist omdat een mistgenerator zoals Mistmonster effectief en preventief werkt, blijft de schade beperkt bij een inbraak.


Geen residu, dat beloven we

Al met al is mistgenerator inbraak beveiliging alles behalve aardig naar inbrekers, maar zeker vriendelijk voor mens, dier en inboedel. We beloven dat de mistgenerator van Mistmonster geen residu achterlaat op je spullen en interieur.


Test het zelf in de Mistmonster demobus

Ben je nog niet om? En wil je eerst je eigen spullen testen in de mist van een Mistmonster mistgenerator? We nodigen je graag uit contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende mistdemo, zodat je net als de opticien ervaart dat Mistmonster geen invloed heeft op je artikelen.


Heb je een vraag over mistgenerator beveiliging?

Heb je zelf een vraag over beveiliging met een mistgenerator die je in een blog beantwoord zou willen zien? Laat het ons weten!

 

Een reactie op “Laat mistgenerator inbraak beveiliging residu achter?

  1. Pingback: Wat is de beste mistmachine tegen inbraak? - Mistmonster

Reacties zijn gesloten.