8 redenen voor Mistmonster om te kiezen voor SmokeScreen-mistgeneratoren

Mistmachine op uw kantoor

Er zijn verschillende mistgeneratoren op de markt. De bekendste merken zijn Bandit, Grumpy, Protect en SmokeScreen. Mistmonster koos bewust voor het gebruik van Titanium-serie mistgeneratoren van SmokeScreen. Deze serie wordt al 20 jaar ingezet op hoge risico-objecten. De Titanium is nog eenvoudiger te koppelen aan bestaande systemen en is volledig op afstand beheerbaar. Volgens ons zijn er 8 duidelijke redenen om te kiezen voor deze krachtpatser.

1 – Breed inzetbaar

De Titanium-mistgenerator kan personen, goederen en waardepapieren veilig stellen. Als het alarm afgaat, vullen de mistgeneratoren van Mistmonster de ruimte met een dichte mist. Die mist vertraagt daders bij inbraak, ramkraken of plofkraken. Daarnaast schrikt de mist overvallers af en zorgt de mist ervoor dat criminelen niets kunnen zien. De mist is niet schadelijk voor mensen, goederen of apparaten.

2 – Uiterlijk

De Titanium-mistmachines van Smokescreen zien er elegant uit. Met afgeronde hoeken is er een design gemaakt dat niet teveel opvalt in een ruimte, in positieve of negatieve zin. Daarnaast kan de Titanium-mistmachine onzichtbaar worden ingebouwd in wanden en plafonds.

3 – Betrouwbaarheid

Titanium mistgeneratoren zijn zeer betrouwbaar. Dat bewijzen ze al meer dan 20 jaar wereldwijd. Ze worden ingezet bij het beveiligen van hoge risico-objecten, zoals financiële instellingen, banken en juweliers.

4 – Beschikbaar voor iedere ruimte

Bij Mistmonster vinden we het belangrijk dat u de mistbeveiliging krijgt die u nodig heeft, niet meer en niet minder. Daarom gebruiken wij Titanium-mistgeneratoren van verschillende groottes. De verschillende machines, of een combinatie van verschillende generatoren, zorgt ervoor dat de ruimte snel met mist gevuld wordt.

5 – Lage maandlasten door digitale signalering

Titanium mistgeneratoren vergen weinig onderhoud. Ze zijn ‘built to last’ met behulp van de nieuwste techniek. De mistgenerator kan digitale signalen verzenden en ontvangen. Het beheer en eventueel diagnosticeren kost daardoor weinig tijd. In plaats van een enkele melding voor algemene storing weet het beheercentrum alle essentiële en individuele details van de mistmachine. De juiste werking wordt zo gegarandeerd. Bij de kleinste afwijking kan een monteur goed geïnformeerd op pad. Dat maakt het voor Mistmonster mogelijk om de maandlasten voor onze mistgeneratoren laag te houden.

6 – Eenvoudig koppelen en installeren

De Titanium-mistgeneratoren hebben een digitale koppeling. Dat maakt het koppelen met andere systemen eenvoudig, net als het installeren van de mistmachines binnen een bestaand alarmsysteem.

7 – Verzekerd van mist

De Titanium-mistmachine van Smokescreen is voorzien van een ruim reservoir met mistvloeistof. De generator kan meerdere malen (wel 5 tot 6 keer) geactiveerd worden, zonder dat het nodig is om het vloeistofreservoir te vervangen. Dit is een behoorlijk voordeel als er bijvoorbeeld kort achter elkaar twee inbraakpogingen worden gedaan. Ook bij beschadigde ruiten of een beschadigde pui blijft de mistgenerator effectief.  Er is dan nog steeds voldoende mistvloeistof beschikbaar om de ruimte te blijven bijvullen.

8 – Altijd op de hoogte via de app

Uw kunt de Titanium-mistgenerator zelf beheren met de gebruikersvriendelijke Mistmonster-app. De app ondersteunt meerdere mistmachines op meerdere locaties. U kunt dus ook meerdere gebouwen via één app beheren. Op ieder moment van de dag bent u op de hoogte en kunt u de mistmachine(s) aan- of uitzetten. De app verstuurt ook meldingen bij het afgaan van het alarm.

Wilt u meer weten over de Smokescreen-mistgeneratoren van Mistmonster?

Betrouwbaarheid, flexibiliteit en lage onderhoudskosten zijn de reden dat wij kiezen voor Sentinel-mistgeneratoren. Wilt u meer weten over deze apparaten? Stel uw vraag gerust aan Mistmonster. Neem contact met ons op via ons contactformulier. U kunt ook bellen ( +31 (0)40 262 23 22) of mailen naar info@mistmonster.nl.