MISTMONSTER: JAAGT CRIMINELEN ZONDER BUIT, SNEL UW PAND WEER UIT

Vanaf € 1,95 per dag

GRATIS MISTDEMO

Het effect van mistbeveiliging moet je een keer meemaken! Vul uw informatie in en Mistmonster belt u snel terug om een afspraak te maken.

Met Mistmonster is uw beveiliging perfect geregeld en slaapt u beter.

MISTMONSTER, jaagt de crimineel zonder buit snel uw pand weer uit!

Winkelbeveiliging

Op zoek naar de beste winkelbeveiliging?

Bent u voor uw winkel op zoek naar de beste beveiliging die er te vinden is? Er zijn natuurlijk meerdere methodes om uw winkel zo goed mogelijk te kunnen beveiligen. We raden u dan ook aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op onze website, waar we misschien wel de beste methode voor u klaar hebben staan. Met het Mistmonster zorgt u ervoor dat inbrekers geen schijn van kans maken. Als zij uw winkel onrechtmatig betreden zal de ruimte zich binnen enkele seconden helemaal vinden met oogverblindende mist, die het deze inbrekers onmogelijk maakt hun plannen verder uit te voeren.

Met onze beveiliging uw winkel beschermen

Het is belangrijk om voor de beveiliging van winkelpand of huis altijd de best mogelijke methode te kiezen. U kunt hiervoor simpelweg even een kijkje komen nemen op de website van Mistmonster. Ons product werkt gegarandeerd altijd, waarbij u er ook nog eens geen grote investering voor hoeft te doen. U gebruikt het Mistmonster door middel van een maandabonnement. U heeft daarbij dan ook nog de beschikking over onze handige app, waarmee u altijd in contact staat met het Mistmonster. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon eens contact met ons op te nemen.

Beveiliging voor winkelpand of huis

Iedereen wil graag dat zijn of haar winkel of huis goed is beschermd. Met Mistmonster kunt u er op rekenen dat er niemand zomaar bij u naar binnen loopt. Integendeel, want wij zorgen er namelijk voor dat inbrekers met snode plannen tegen een muur van rook oplopen. We geven u graag advies op maat over hoe u Mistmonster ook in uw winkel of huis kunt gebruiken. In de tussentijd kunt u op onze website in een duidelijk filmpje bekijken hoe Mistmonster eigenlijk precies werkt.

Lees meer