MISTMONSTER: JAAGT CRIMINELEN ZONDER BUIT, SNEL UW PAND WEER UIT

Vanaf € 1,49 per dag

GRATIS MISTDEMO

Het effect van mistbeveiliging moet je een keer meemaken! Vul uw informatie in en Mistmonster belt u snel terug om een afspraak te maken.

Met Mistmonster is uw beveiliging perfect geregeld en slaapt u beter.

MISTMONSTER, jaagt de crimineel zonder buit snel uw pand weer uit!

Alarm bedrijfspand

Een alarm voor uw bedrijfspand

Heeft u een eigen bedrijf waar u trots op bent? Dan wilt u er natuurlijk voor zorgen dat inbrekers in dit pand geen kans hebben. Het lijkt er op dat inbrekers altijd wel een weg naar binnen vinden, maar daar is met het Mistmonster geen sprake meer van. Als ze namelijk onrechtmatig bij u naar binnen lopen, dan zorgt het Mistmonster ervoor dat uw ruimte binnen een paar seconden helemaal vol staat met ondoordringbare rook. Rook waardoor de inbrekers in paniek raken en niet zullen weten hoe snel ze weer uw ruimte moeten verlaten. Met andere woorden: een zeer effectieve manier om een einde te maken aan elke poging tot inbraak!

Het beste bedrijfspand alarm

Met het Mistmonster geeft u inbrekers geen kans. Ons systeem kan gebruikt worden op elke plek waar maar beveiliging nodig is. Met andere woorden: u kunt ons systeem gebruiken in uw winkel, maar ook als u uw huis wilt beschermen tegen inbrekers. Neem voor meer informatie over ons handige, veilige en effectieve systeem eens een kijkje bij de uitgebreide informatie die u elders op deze website kunt vinden. U kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om eens contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om alle vragen die u maar kunt hebben voor u te beantwoorden!

Met ons alarm uw bedrijfspand beschermen

Met het Mistmonster bedrijfspand alarm kunt u er op rekenen dat u ’s nachts een stuk beter slaapt. U hoeft zich namelijk geen zorgen meer te maken over inbrekers die in uw bedrijfspand rondspoken, schade aanrichten en belangrijke spullen meenemen. Met onze handige app heeft u altijd contact met het systeem, wel zo handig als u zich afvraagt of u het wel heeft aangezet toen u uw pand verliet. We beantwoorden graag alle vragen die u maar over Mistmonster kunt hebben. We staan dan ook altijd paraat om u met onze service van dienst te zijn.

Lees meer