Hoe werkt een mistgenerator?

Een indringer breekt bij u in, de mistmachine reageert en vult de ruimte in enkele seconden met een dikke mist. Resultaat: uw waardevolle spullen en goederen zijn volstrekt onzichtbaar en de plannen van de inbreker komen onherroepelijk vroegtijdig toe een einde… Mistbeveiliging is hét ultieme wapen tegen inbraak en criminele schade.

Mistbeveiliging

Ondanks dat een alarmsysteem preventief werkt, kunt u met een mistmachine nog iets verder gaan om diefstal te voorkomen. Het Mistbeveiligingssysteem beschermt de locatie met een dikke verduisterende mist, die de kostbaarheden verbergt en de indringer(s) desoriënteert. Door de plotseling vrijgekomen mist zullen indringers schrikken en in verwarring raken. Zij zullen zich noodgedwongen moeten terugtrekken en met lege handen de locatie weer verlaten.

Snelkraak

Bij een inbraak, ook wel snelkraak genaamd, weten inbrekers dat ze een tijdbestek hebben van ongeveer 10 minuten om hun slag te slaan. In dit tijdbestek hebben ze de gelegenheid om veel schade aan te richten, kostbaarheden te ontvreemden en ongehinderd weg te komen. Dit probleem kan worden opgelost door middel van mistbeveiliging. De mistgenerator reageert binnen enkele seconden, waardoor de inbraak waarschijnlijk net zo snel eindigt als hij begonnen is.

Installatie

Wij zijn trots op het excellente ontwerp, de fabricage en het installatiegemak van onze toonaangevende mistbeveiligingssysteem. Wanneer er een geverifieerde inbraakmelding plaatsvindt vult de mistmachine de ruimte binnen enkele seconden met mist. Als het erop aankomt kunt u er op rekenen dat de mistgenerator zijn werk doet en beschermt!