Mistmonster, uw nieuwe vriend

LAAT CRIMINELEN SCHRIKKEN EN ONMIDDELLIJK WEER VERTREKKEN

Het is voor u als ondernemer of particulier een nachtmerrie om te maken te krijgen met een inbraak, ramkraak of overval. Mistmonster kent de praktische, financiële en emotionele gevolgen. Daarom gaan we samen met u de strijd aan om uw pand en kostbaarheden nog effectiever te bewaken!

Altijd een passende oplossing

Mist is een uiterst effectieve manier van beveiligen. Het effect van een plotselinge mistuitstoot laat schrikken, criminelen worden verrast. Door mistbeveiliging eindigen al hun acties onmiddellijk, omdat ze helemaal niets meer kunnen zien. Binnen een paar seconden is de ruimte met een oogverblindende mist gevuld en is uw ongewenste gast weer vertrokken!

Gemakkelijk inzetbaar

Geen plek is voor Mistmonster te gek: van appartement tot villa en van winkel tot magazijn. Mistmonster werkt geheel autonoom en kan altijd worden ingezet voor uw specifieke situatie. Mistmonster kan ook aan uw huidige alarmsysteem gekoppeld worden.

Voor iedereen toegankelijk

Bij Mistmonster mistgeneratoren heeft u geen last van hoge investeringskosten! Wij bieden 100% SWW mistgarantie en 24/7 mistbewaking als een abonnement, met lage maandelijkse kosten. Met dit all-inclusief pakket komt u nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast informeert de vriendelijke App u 24/7 over de status van uw Mistmonster.

MISTMONSTER: OOGVERBLINDEND EFFECTIEF!

Bereken wat Mistmonster u kost